Washing-hands_420701_orginal.jpg

Tīras rokas – galvenais, kas palīdz saglabāt veselību

09/08/2018

Pareiza higiēna var samazināt slimības atvaļinājumu skaitu, atstāt labu iespaidu uz apmeklētājiem, palielināt darbinieku pārliecību, kā arī veicināt uzņēmējdarbību

Mūsdienās daudzi cilvēki arvien vairāk laika pavada ārpus mājām, tāpēc ir ļoti svarīgi nodrošināt šādam dzīvesveidam piemērotus ādas kopšanas risinājumus.
Tualetes telpas atspoguļo uzņēmuma vērtības un var atstāt paliekošu iespaidu uz viesiem – turklāt ādas kopšanas risinājumi būtiski ietekmē tualetes telpas radīto vispārējo iespaidu. «Tork» ādas kopšanas produktu klāsts var palīdzēt mūsu klientiem izvēlēties konkrētām tualetes telpām piemērotu roku higiēnas risinājumu, jo piedāvājumā ir dažādi līdzekļi un dozatori, kas spēj apmierināt visas tualetes telpas vajadzības.

Ādas kopšanas līdzekļu sastāvi ir dermatoloģiski pārbaudīti, lai garantētu, ka tie ir droši lietotājiem un samazina alerģisko reakciju risku. Mēs ļoti cenšamies mazināt ražošanas ietekmi uz vidi, un vairums no mūsu papildinājumiem atbilst ES ekomarķējuma vai «Ziemeļu Gulbja» ekomarķējuma stingrajām prasībām.
«Tork» dozatoriem, kas ir saņēmuši sarkanā punkta produktu dizaina balvu (Red Dot Design Award), ir pieejams pilns klāsts, lai apmierinātu jebkuras tualetes telpas vajadzības, un ar sertifikātu apliecinātā «viegli lietojamā» sistēma uzlabo roku mazgāšanas pieredzi, ko gūst viesi. Risinājums ietver hermētiski noslēgtus rezerves papildinājumus, kam katru reizi ir jauns sūknītis un pudele, tādējādi ziepēm tīrība ir aizsargāta visu laiku, līdz tās nonāk pie galapatērētāja.
HygieneStand_4K_Rez.jpg

Uzlabota roku higiēna ir visvieglākais un visefektīvākais paņēmiens labākas veselības nodrošināšanai darbiniekiem, apmeklētājiem un viesiem. Pieaugot koplietojamu darba vietu skaitam un sociāli organizētam biroju iekārtojumam, kas rosina sadarboties, 60% darbinieku atvērtā plānojuma birojos izsaka bažas par higiēnu darbā, jo īpaši tāpēc, ka pētījumā konstatēts, ka 42% respondentu ir atzinuši, ka dažreiz devušies uz darbu, būdami slimi*.

Izvirziet higiēnas ievērošanu sava uzņēmuma centrā, lai uzlabotu labklājību tiem cilvēkiem, par kuriem rūpējaties.

Noderīgas saites:

*2013 SCA/«BuzzBack» pētījums Lielbritānijā, Amerikas Savienotajās Valstīs, Francijā un Vācijā