ImageDesign_topimage_original.jpg
Arhitekti

Ko tualetes telpa liecina par jūsu uzņēmumu?

06/04/2016

Vai zinājāt, ka tīra un svaiga restorāna tualete ir svarīgāka par patīkamu klientu apkalpošanu vai iespaidīgu ēdienu pasniegšanu? Varbūt tā nav, taču jaunā Essity un globālā zīmola «Tork» aptauja Lielbritānijā liecina, ka zems higiēnas līmenis tualetē patiesībā var ļoti negatīvi ietekmēt uzņēmējdarbību.

Gandrīz trīs ceturtdaļas no respondentiem atzina, ka esot ieteikuši nedoties ieturēt maltīti kādā restorānā, un 46 procenti apgalvoja, ka neatbilstoša higiēnas līmeņa tualete būtu pamatots iemesls, lai ieteiktu atturēties apmeklēt kādu iestādi. Tas ir tikai viens iemesls, kāpēc interjeram jāatspoguļo jūsu uzņēmuma tēls un stils. Visām detaļām jāveicina nevainojama iespaida atstāšana uz klientu.

DesignLine_HoReCa_1_300x300.jpgUzlabojiet klientu iespaidu
Restorāna vai viesnīcas telpas nekad nevar būt nozīmīgākas par tualetes telpas standartu. Lai atbalstītu «Premium» segmenta augstās prasības, «Tork» tagad piedāvā jaunu nerūsējošā tērauda dozatoru sēriju – «Tork Image Design Line». Jaunie dozatori apvieno lielisku formu un funkciju un ir īpaši veidoti tā, lai iederētos ekskluzīvas tualetes telpas vidē.
Jau vairākus gadu desmitus «Tork» ieņem līderpozīcijas tualetes telpu higiēnas risinājumu jomā tādiem publiskiem objektiem kā restorāni un viesnīcas. Jauno «Image Design™ Line» produktu līnija jau ir ieguvusi prestižo balvu «CMS Purus Award 2015» par izcilu dizainu.

DesignLine_HoReCa_4_300x300.jpg

Nav vajadzības izvēlēties starp dizainu un funkcionalitāti
Katram «Image Design™» dozatoram ir savas smalkās līnijas un izsmalcināti liekumi, lai nevainojami iekļautos atšķirīga stila tualetes telpās. Ar viegli matēto nerūsējošā tērauda korpusu dozatori apmierina arī augstus higiēnas standartus, jo tiem ir apdares pārklājums ar aizsardzību pret pirkstu nospiedumiem, kā arī bezskāriena un  sensorvadības funkcijas.

DesignLine_3_300x300.jpgLai vēl lielākā mērā uzlabotu tualetes telpā gūto iespaidu, roku dvieļiem var pievienot uz virsmas brīvi novietojamus dozatorus. Veiktie pētījumi parādīja, ka klienti novērtē arī iespēju izmantot kabīnē pakaramo somām un mēteļiem, jo tad savas personiskās mantas nav jāliek uz grīdas.

Neatkarīgi no tā, kā ir projektēta tualetes telpa, klienti iegūst tikai vislabāko iespaidu.