Essity_logo_original.jpg

Sveicināti uzņēmumā «Essity»!

14/06/2017

Mēs ar prieku paziņojam, ka 15. jūnijā uzņēmums «Essity» tika iekļauts «Nasdaq Stockholm» sarakstā — tādējādi ir sperts pēdējais solis pirms SCA veselības un higiēnas preču nozares nošķiršanas no koksnes un ar to saistīto izstrādājumu biznesa.

Tiks saglabāti mūsu zīmoli, kā arī jūs joprojām apkalpos līdzšinējie pārdevēji, klientu apkalpošanas dienesta un vietējā atbalsta dienesta darbinieki. Visām precēm, ko iegādājaties no mums, tiks saglabāti esošie preču kodi, ekomarķējumi un kvalitāte. Pārejas procesa laikā mēs jums paziņosim par visām izmaiņām, kas jūs ietekmēs.

«Essity» turpinās uzņēmuma SCA praksi, ieviešot nozarē vadošos jauninājumus, ka arī nodrošinot ilgtspējīgu darbību, uzticamas preces un darbiniekus, kas sniedz izcilu apkalpošanu. Mēs vēlamies turpināt sniegt jums un jūsu klientiem labāko.

Esam izveidojuši jaunu tīmekļa vietni www.essity.com, kurai var piekļūt tieši vai arī vietnē www.sca.com.

Informācija

«Tork» ir vadošais globālais zīmols darba vietas higiēnas uzturēšanā. «Tork» rada lielisku iespaidu lietotājam un vienkāršu pieredzi pircējam, sākot no papīra dvieļiem slimnīcas tualetes telpās un beidzot ar salvešu dozatoriem restorāna ēdamtelpās. Kā «Essity» sastāvdaļa «Tork» apņemas apmierināt jūsu vajadzības ilgtspējīgi – ietaupot jūsu laiku, naudu un pūliņus, lai jūs varētu pievērst uzmanību tam, kas ir vissvarīgākais jūsu uzņēmējdarbībā. Vairāk informācijas sk. vietnē www.essity.com

Konfidencialitātes politika

Lietošanas noteikumi