aqua_blue_original.jpg
Ēdināšana

Izteiktāktai garšai piedāvājam jaunas krāsas «LinStyle®» klāstā

25/04/2017

Ņemot vērā jaunās tendences dekorēšanā un interjeru noformēšanā viesnīcu, restorānu un sabiedriskās ēdināšanas nozarē (HoReCa), «Tork®» šopavasar iepazīstina ar 4 jaunām krāsām

Jaunās modernās krāsas –  sinepju, gaišzilā, koraļļsārtā un antracīta pelēkā – mūsu «LinStyle® Premium» klāstā palīdz pastiprināt ēdiena garšu, kā arī vēlamo gaisotni. Kombinējiet pasteļtoņu tendenci ar mūsu koraļļsārtajām un gaišzilajām «LinStyle®» salvetēm vai radiet modernu izskatu ar sinepju nokrāsu un viegli pieskaņojamo antracīta krāsu.

Vai zinājāt, ka krāsas lielā mērā var ietekmēt ne vien to, kā apmeklētāji uztver restorānu, bet arī to, kādu iespaidu uz viņiem atstāj ēdiena garša un aromāts? Ja ēdienu saskaņo ar pareizu krāsu, rodas lieliska iespēja atdzīvināt ikvienu maltīti, galu galā uzlabojot kopējo iespaidu, ko iegūst viesis.  Iedvesmojieties no tā, kā esam saskaņojuši jaunās krāsas, lai pastiprinātu garšas un izmantotu katra sagatavotā ēdiena potenciālu:

CasualMidscale_Shot_06_0206_f.jpg
  • «Tork LinStyle®» antracīta pelēkā salvete izceļ gaišākas krāsas ēdienus. Eleganta bagātīga krēmīguma sajūta
  • «Tork LinStyle®» sinepju krāsas salvete lieliski sader ar zaļas krāsas ēdieniem. Tā rada saskaņu un izstaro svaigumu
  • «Tork LinStyle®» gaišzilā salvete izceļ dzeltenos toņus un sāļums mazinās. Lieliski piemērota tādam klasiskam ēdienam kā steiks ar frī kartupeļiem
  • «Tork LinStyle®» koraļļsārtā salvete akcentē saldumu un gatavību. Ideāli piemērota bagātīga saldā ēdiena beigu akcentam
Jaunās krāsas ir pieejamas banketu salvetēm ar 1/4 locījumu, turklāt šīs salvetes var izmantot individualizētam iespiedumam.

Tagad kopumā ar 17 krāsām «LinStyle®» klāstā vēl vieglāk var radīt lielisku iespaidu klientiem.

anthracite.jpg
Jaunie produkti: