Rainbow_tablesetting_original.jpg
Ēdināšana

Pareizs iespaids, izmantojot atjaunināto «Tork» galda produktu klāstu

30/05/2016

Mūsu mērķis ir turpināt piedāvāt konkurētspējīgu galda produktu klāstu, pamatojoties uz tirgus vajadzībām. Paturot prātā šo mērķi, no 2016. gada janvāra mēs izlaižam atjaunināto galda produktu klāstu — plašākā krāsu gammā, ar uzlabotiem iekšējiem iepakojumiem, atjaunotiem produktu aprakstiem un nosaukumiem.

Jums būs vieglāk radīt labu iespaidu viesiem jau no brīža, kad viņi apsēžas pie galdiņa. Mums ir zināms, ka vēlaties radīt īpašu iespaidu, kad sagaidāt viesus. Tagad mūsu atjaunotais galda produktu klāsts un jaunā krāsu izvēle ļaus vēl vieglāk radīt īpašu gaisotni, kā arī pielāgoties jebkuram interjera noformējumam.

Esam izvēlējušies jūsu vajadzībām vispiemērotākās krāsas – no klasiskām līdz modernām. Apmeklējot restorānus, viesnīcas un bārus Eiropā, centāmies noskaidrot, kādas ir jaunākās noformējuma tendences. Tieši tādēļ tika atjaunots mūsu krāsu klāsts — un tāpēc varat būt pārliecināti, ka mums noteikti būs kaut kas piemērots konkrētajam stilam.

Mūsu atjaunotais sortiments, pamatojoties uz mūsu klientu visvairāk pieprasītajiem produktiem:
  • 20 krāsu palete
  • Atjaunināts iepakojuma dizains
  • Intuitīvāki produktu nosaukumi
  • Vieglāk saprotami krāsu nosaukumi
  • Jauns «Tork» malas reljefs
  • Ekomarķējums produktiem.
Mūsu jaunais iepakojuma dizains ļauj vieglāk redzēt produktu, krāsu, locījumu un kvalitāti. Un izceļ papildu priekšrocības — piemēram, tādas kā iespēja viegli locīt, mīksta linauduma sajūta, utt. Papildu ieguvums veikaliem paredzētajam iepakojumam (C&C) — pievilcīgs dizains, kas lieliski izskatās plauktos, turklāt dubultpakām ir divpusējas virsmas, tāpēc iepakojumus var novietot gan vertikāli, gan horizontāli.
LinStyle orange.jpg Textured llight blue.jpg Lunch napkin pink.jpg  Cocktail napkin blue green.jpg
Vienlaicīgi ir paplašināts mūsu individualizētā iespieduma piedāvājums, un tagad individualizētais iespiedums ir pieejams «Tork Xpressnap®» un citām dozatoru salvetēm, «Tork Linstyle®», salvetēm ar tekstūru un parastajām salvetēm, galda piederumu kabatiņām, glāžu paliktņiem un šķīvja paliktņiem.

Vēl viena iespēja, kas palīdz radīt pareizo iespaidu.