Image DesignLine_architects_original.jpg
Arhitekti

Godalgotie «Tork Image Design™» dozatori

02/12/2016

Populārā dozatoru līnija «Tork Image Design™» ir ieguvusi šā gada prestižo «Red Dot» dizaina balvu un balvu «Svenska Designpriset» (Zviedrijas dizaina balva). Dizaina balvas ir apstiprinājums ilglaicīgai stratēģijai centienos izstrādāt funkcionālu dizainu sadarbībā ar talantīgiem dizaineriem. Arhitektam tas nozīmē, ka var izmantot pievilcīgus un praktiskus dozatorus, kas uzlabo ikvienu tualetes telpu.

Izejas punkts «Tork Image Design™» līnijas izstrādāšanai bija radīt lieliska dizaina augstas kvalitātes papīra un ziepju dozatorus. Annija Torbērna, «Tork» globālo tehnisko inovāciju vadītāja, izstrādāja un iepazīstināja ar dozatoru sērijām.
– Tāpat kā mūsu klientiem, man ir ļoti liels gandarījums par sasniegtajiem rezultātiem, – saka Annija. Dozatorus raksturo moderns matēta tērauda dizains, kas uzlabos daudzu publisko tualetes telpu izskatu. Mērķis ir panākt pārlaicīguma sajūtu, lai būtu iespējams tos lietot vēl daudzus gadus.

Dozatori, kas iederas vidē
«Tork Image Design™» ietver astoņus dažādus viegli matēta nerūsējošā tērauda dozatorus, turklāt diviem no šiem dozatoriem ir pilnīgi automātiska, sensora regulēta padeve.
– Nerūsējošais tērauds ir spēcīgs un izturīgs materiāls. Mēs esam daudz pūlējušies, lai nonāktu pie ideālas tērauda apdares, kas rada patīkamu un izsmalcinātu vides iekārtojumu. Šī īpašā efekta panākšana ļauj dozatoriem gan skaisti iekļauties telpā, gan radīt akcentus, – atzīst Pēters O. Džonsons, «Tork Image Design™» globālais vadošais dizainers.

RedDot_ARCH_article_300x200.jpgKo nozīmē tādu prestižu dizaina balvu kā «Red Dot Award» un «Svenska Designpriset» iegūšana?
- Mēs vienmēr esam ambiciozi, ja runa ir par formu un funkciju. «Tork» allaž cenšas izstrādāt tādus produktus, kas būtu gan vizuāli pievilcīgi, gan vienlaicīgi nodrošinātu patērētājiem augstu funkcionalitāti un uzticamību. Un tad, ja forma ir īpaši svarīga, – kā tas ir attiecībā uz «Tork Image Design™» – ambīcijas kļūst vēl lielākas, – norāda Annija. – Balvas iegūšana ir fantastisks atalgojums!

Vai modernas un funkcionālas detaļas tualetes telpās arhitektiem kļūst nozīmīgākas?
- Katrā ziņā, – saka Nadja Tolstoja, kas strādā par arhitekti Stokholmas arhitektu firmā «Tengbom». – Laba dizaina produkti, tādi kā dozatori tualetes telpās, ir ārkārtīgi svarīgi. Tie atrodas acu līmenī, un tiem jāharmonē ar pārējo noformējumu. Tas perfekti attiecas uz «Tork Image Design™». Bez tam mēs aizvien vairāk veidojam 3D skices ar BIM objektu palīdzību.

Dizaina balva ir lielisks atzinības apliecinājums ar lielu iekšējo nozīmi, taču abu godalgu – «Red Dot» dizaina balvas un balvas «Svenska Designpriset» –  iegūšana rada brīnišķīgu sajūtu!  Svenska designpriset.jpg
- Tas pierāda, ka mēs strādājam un domājam pareizā virzienā, un stiprina mūsu zīmolu, jo lielākam skaitam cilvēku patīk tas, ko darām. Es ceru, ka arī nākotnē varam turpināt piedāvāt novatoriskus un skaistus produktus, kas ikvienam kaut nedaudz atvieglo ikdienas dzīvi, – saka AnnijaTorbērna.

«Tork Image Design™»
  • Nerūsējošais tērauds, ar īpaši šauru konstrukciju
  • Lieliski piemēroti produkti augstas klases biroju ēkām, privātklīnikām, golfa klubiem, viesnīcām un restorāniem
  • Ietver astoņus dažādus dozatorus, manuālos vai sensora regulētus variantus

Jūs varat atrast «Tork Image Design» dozatorus kā BIM objektus. Tas ļauj viegli strādāt ar dozatoriem un vizualizēt zīmējumus tualetes telpām 3D modeļu veidā.