Centrefeed_dispenser_run-out-indicator_orginal.jpg
Slaucīšana un tīrīšana

Saglabājiet darbplūsmu, izmantojot «Tork®» papīra beigšanās indikatoru

29/06/2017

Neatkarīgi no tā, vai strādājat viesnīcā, restorānā vai kafejnīcā, «Tork» produkcijas klāstā atradīsiet savām vajadzībām piemērotu papīra un dozatora risinājumu.

Centra padeves dozators ir viens no «Tork» daudzveidīgākajiem produktiem. Vairāk nekā 40 gadus tas ir lietots visdažādākajos profesionālajos uzņēmumos, kur nepieciešams nodrošināt kā roku, tā arī virsmu noslaucīšanu. Protams, dozatoros papīrs kaut kad beidzas, tomēr ar atjautīgu jaunu papildinājumu produktu klāstam, šis nepatīkamais pārsteigums tagad ir novērsts. run_out_indicator_article.jpg

Izmantojot jauno «Tork» papīra beigšanās indikatoru, centra padeves dozatoru lietotāji var savlaicīgi sagatavoties papīra ruļļa nomaiņai sev pieņemamā laikā. Kad rullī ir atlikuši četri metri, uz papīra parādās četras zilas līnijas, un tā ir norāde lietotājiem, ka papīrs rullī drīz beigsies. Nejaukas šļakatas, slidena virsma vai ātra roku noslaucīšana... lai kur jāveic darba pienākumi, vairs nekad nepaliksiet bez papīra.

Taču runa ir arī par efektivitāti. Priekšdarbi nozīmē to, ka nevienam nav jāatraujas no darba, lai dotos papildināt papīru, tā zaudējot laiku, efektivitāti un darba ritmu. «Tork Professional Hygiene Europe» vecākā produktu vadītāja Angela Nīdena to labi saprot:

«No klientu aptaujām mums ir zināms, ka lietotājiem nav viegli redzēt, ka centra padeves dozatoru papīra rullis tuvojas beigām, un tas rada darbplūsmas pārtraukumus. Mums patiešām ir prieks, ka tagad varam iepazīstināt ar papīra beigšanās indikatoru, jo tas samazina šādus pārtraukumus. Izmēģināšanas laikā tika konstatēts, ka 75% respondentu atzinīgi izteicās par šo iezīmi, un tā ir lieliska ziņa.»

«Tork» centra padeves dozatoru ruļļi ar papīra beigšanās indikatoru ir pieejami tūlītējai piegādei no jūsu tuvākā «Tork» produkcijas izplatītāja.

Vairāk informācijas – skatīt šeit