EasyCube_connected-cleaning.jpg

«Essity» saņēma divas prestižas balvas

17/11/2018

Ir paziņoti 2018. gada Eiropas tīrīšanas risinājumu balvu ieguvēji — un «Essity» saņēma divas prestižas balvas — «Labākā prakse – ilgtspējība» un «Gada tehnoloģiskā inovācija».

Profesionālajā tīrīšanas un uzkopšanas sektorā tiek nodarbināti miljoniem cilvēku visā Eiropā, un tam ir būtiska loma, nodrošinot higiēnu, labklājību, uzņēmuma reputāciju un gandarījumu par darbu. Balvas mērķis ir apzināties un apbalvot izcilības standartus visās jomās un visos līmeņos, kas skar darbinieku politiku, attiecības ar klientiem, ilgtspējību, inovācijas un nozares virzošos standartus.

Uzņēmuma centienus un aktivitātes, kas skar labklājību, «vairāk no mazāk» un «cirkularitāti», žūrija novērtēja par labākajiem savā kategorijā. Un produkts «Tork EasyCube» tika izraudzīts par uzvarētāju, jo jaunā IoT platforma, klientu novērtējumi un pārbaudīta vērtība klientiem padara «Tork EasyCube» par inovāciju, kas turpina atjaunoties.

«Šīs divas balvas demonstrē, kā mūsu ilgtspējas pieeja «Tork» zīmolam ļauj klientiem nodrošināt savus mērķus attiecībā uz apriti, atkritumu apsaimniekošanu un savu darbinieku un klientu labklājību. Mūsu centienus ieņemt vadošās pozīcijas ar IoT rīkiem profesionālajā higiēnā arī ir iespējams īstenot tikai tad, ja turpinām rādīt vērtību klientiem, klientu sekmes un pastāvīgi atjaunojam savu piedāvājumu,» atzīst Dons Lūiss, «Essity» Profesionālo higiēnas risinājumu daļas prezidents.

Dažās Eiropas valstīs pieejamais pakalpojums «Tork PaperCircle» dod iespēju klientiem samazināt savu ietekmi uz vidi un strādāt saskaņā ar aprites principiem, lokāli savācot un pārstrādājot lietotos papīra dvieļus jaunos papīra izstrādājumos. Rezultātā oglekļa emisiju ietekme tiek samazināta par 40 procentiem, salīdzinot ar pašreizējām atkritumu apstrādes iespējām*.

Atšķirībā no citiem risinājumiem, kas joprojām darbojas beta režīmā, «Tork EasyCube» patlaban izmanto vairāk nekā 100 klientu – vietās, kurās pulcējas daudz cilvēku, sākot no atrakciju parkiem un tirdzniecības centriem un beidzot ar lidostām un biroju ēkām. Lietojot apkopotos datus un novērtējumus, kas iegūti no klientiem, «Essity» var skaidri demonstrēt, ka ir nepieciešams par 24 procentiem mazāk uzkopšanas apgaitu un par 20 procentiem mazāk laika uzkopšanas darbiem, savukārt tīrīšanas kvalitāte un darbinieku apmierinātība ir augusi.

Par Eiropas tīrīšanas un higiēnas risinājumu balvu 2018
«European Cleaning Journal» (ECJ), vienīgais visas Eiropas izdevums tīrīšanas un uzkopšanas sektorā, par savu galveno mērķi ir izvirzījis visaugstāko profesionālo standartu veicināšanu, atzīstot un godinot nozares fenomenālo darbu ar Eiropas tīrīšanas un higiēnas risinājumu balvām.

* Rezultātos, kas 2017. gadā tika iegūti ekspluatācijas laika novērtējumā (life cycle analysis (LCA)) un ko apliecināja IVL, Zviedrijas Vides pētniecības institūts, tika ņemti vērā izslēgtie procesi.

Presei paredzētie attēli
Lūdzu, sazinieties ar Indrė Gavelė
Tālr. +370 61469280

Par Tork