Garantējiet drošāku ēdiena izsniegšanu līdzņemšanai un piegādi

Garantējiet drošāku ēdiena izsniegšanu līdzņemšanai un piegādi

Secīgi norādījumi ārpusuzņēmuma higiēnas ievērošanai

Ārpusuzņēmuma maltīšu ieturēšana kļūst par aizvien nozīmīgāku daļu ēdināšanas pakalpojumu nozarē – tendence, ko paātrinājuši 2020. gada notikumi Patērētāji pāriet uz ēdienu un dzērienu iegādi līdzņemšanai, piegādes pasūtījumiem un apkalpošanu, neizkāpjot no automobiļa. Ņemot vērā to, ka apmeklētājiem tagad ir lielākas cerības saistībā ar higiēnas standartiem, operatoriem ir svarīgi garantēt higiēnisku pieredzi un skaidri informēt apmeklētājus par saviem centieniem.


Lasiet tālāk un uzzināsiet par 4 darbību procesu, lai garantētu ārpusuzņēmuma higiēnu.

Nodrošiniet virtuves un darbinieku higiēnu

Izvietojiet plakātus svarīgākajās vietās, lai atgādinātu darbiniekiem, kā un kad mazgāt rokas

Nodrošiniet līdzņemamo maisiņu

Pielāgojiet tādus higiēnas elementus kā salvetes, dezinfekcijas salvetes un drošus maisiņa noslēgus

Nodrošiniet pasūtījumu paņemšanas vietu

Izmantojiet virziena norādes apmeklētājiem un piegādes darbiniekiem

Nodrošiniet piegādes

Nodrošiniet piegādes darbiniekiem dezinfekcijas līdzekļus un salvetes labas higiēnas garantēšanai

Noderīgi higiēnas nodrošināšanas līdzekļi

Līdzekļiem