Roku mazgāšana

Palīdziet darbiniekiem ievērot roku higiēnu augstā līmenī

Bieža un pareiza roku mazgāšana ēdināšanas pakalpojumu nozarē ir sākuma punkts aizsardzībai pret šķērspiesārņojumu un garantē drošību apkopējiem un apmeklētājiem.


Jūsu darbiniekiem vienmēr ir jāmazgā rokas: 


  • Pēc tualetes lietošanas
  • Aizejot no virtuves un ēdiena sagatavošanas zonas un atgriežoties tajā
  • Pēc atkritumu izņemšanas 
  • Pēc rīkošanās ar tīrīšanas līdzekļiem
  • Pēc ēšanas, dzeršanas, smēķēšanas, košļājamās gumijas košļāšanas vai tabakas zelēšanas
  • Pēc jēlas gaļas, putnu gaļas vai jūras produktu apstrādes
  • Pēc pieskaršanās ķermenim vai apģērbam
  • Pēc šķaudīšanas, klepošanas vai kabatlakatiņa lietošanas
  • Pēc rīkošanās ar naudu
  • Pēc cimdu novilkšanas vai pēc to uzvilkšanas

Gādājiet, lai roku mazgāšanas vietās vienmēr būtu pieejamas ziepes un papīra dvieļi. Izmantojiet tālāk norādītos resursus, lai mācītos un mācītu darbiniekus un izmantotu mūsu roku un personiskās higiēnas norādījumos mācību aptauju, kas ļauj pārbaudīt zināšanas.

Lejupielādes